Binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen kijkt men niet alleen naar de financiële prestaties van het bedrijf zelf, maar ook naar de economische effecten van de bedrijfsactiviteiten op de omgeving. Hierbij kun je denken aan werkgelegenheid, investeringen in infrastructuur, uitbesteding en sponsoring.

MVO Zelfscan

Steeds meer opdrachtgevers vragen aan bouw- en infrabedrijven of en wat zij aan MVO (of duurzaamheid) doen. Met een MVO-zelfscan hebben we een rapport kunnen maken over onze inzet op het gebied van duurzaamheid.

Het rapport gebruiken we om aan opdrachtgevers te laten zien dat we aan MVO werken. Het rapport hebben we in samenwerking met Bouwend Nederland, de organistaie waar we ook lid van zijn, kunnen opstellen.

De MVO rapportage is via onderstaande link (MVO rapportage) te downloaden.

SPONSORING

Om ook een steentje aan de maatschappij bij te dragen sponsoren we de volgende instellingen en verenigingen:

Voetbalvereniging V.V. ONI te 's Gravenmoer

Voetbalvereniging R.K.S.V. The White Boys te Waspik

- Sponsoring wedstrijdbal

- Sponsoring reclamebord

Platform Waspik

Organisatie die de leefbaarheid en betrokkenheid van de inwoners uit Waspik wil vergroten door het organiseren van allerlei activiteiten.

t.v. Waesbeeck te Waspik

Willem II Voetbalacademie

De Zonnebloem

Zomerkamp Waspik

Het Zomerkamp wordt elk jaar georganiseerd voor de Waspikse jeugd in de leeftijdsgroep van 9 t/m 16 jaar (v.a. groep 5 van de basisschool t/m klas 4 van het voortgezet onderwijs), en vindt plaats in de eerste week van de schoolvakantie.Tijdens het kamp zijn de kinderen ingedeeld in 4 leeftijdsgroepen, met elk hun eigen leiding. Er wordt gekampeerd in een bosrijke omgeving. Gedurende de week worden de kinderen bezig gehouden met allerlei spellen en activiteiten zoals een zeskamp, spooknacht, bonte avond,kampvuur, survival en nog veel meer.

Vogellust Vogelvereniging Waspik

Sociaal Cultureel centrum Den Boder Waspik

BijlageGrootte
PDF icon En de sponsoring van tv waesbeeck word gewaardeerd (-:72.12 KB
PDF icon MVO-rapportage 8 juni 2015129.44 KB
PDF icon Sponsoring zeskamp waspik 19 juli 2015103.25 KB
PDF icon Bedankbrief financiele steun Zonnebloem afd. Waspik232.18 KB